EHP Fondy: připravujeme se na žádost o dotaci

Výsledek focení zámku dronem

Nedělní natáčení na zámku už má výsledky. Jak se vám líbí pohled z ptačí perspektivy? My jsme nadšeni a díváme se na video znovu a znovu, pro nás je zámek nádherný a vznešený i v tomto smutném stavu. Doufáme, že pro něj brzy nastanou příznivější časy a stane se opět dominantou našeho města. 

Majitel zámku, kterým je Město Hrušovany nad Jevišovkou, usiluje o získání dotace z Norských fondů, pokud by se to podařilo, opravil by se krov a část druhého podlaží. Žádost je zatím ve fázi příprav, její součástí budou fotografie z akcí pořádané našim spolkem. Tímto chce majitel zámku doložit zájem veřejnosti o společenský a kulturní život na zámku a tím i smysl jeho rekonstrukce. Děkujeme, že máte o zámek i naše akce zájem, velmi mu tím pomáháte. Věříme, že vás potěšíme, když prozradíme, že pro vás chystáme ještě další tři menší akce, které chceme uskutečnit do podání zmiňované žádosti.

Na tomto místě velmi děkujeme dvěma lidem, kterými jsou Zdeněk Omelka a Vojtěch Malý VM video production. Díky nim se natočilo propagační video zámku a vyfotily fotografie z dronu. Tyto materiály budou také součástí žádosti o dotace.