Oslava Velikonoc 2021 bezkontaktně a komunitně

Letos bychom opět chtěli navázat na Spolek rodičů Smržice, u kterého jsme se vloni inspirovali s oslavou Velikonoc bezkontaktně, ale přesto komunitně. 

Pohled pochází ze sbírky pana Milana Skopala

Letošní Velikonoce opět prožijeme v úzkém rodinném kruhu, jelikož nemáme možnost se setkávat. Přesto bychom si mohli navzájem dát znamení, že tady jsme! Navrhujeme vám proto, abyste při své zdravotní procházce či venčení psa, ohleduplně vyzdobili libovolný strom či keř v parku u zámku velikonočním symbolem - vajíčkem, barevnou stuhou a podobně. Popřejeme si tak vzájemně k velikonočním svátkům. 

My si vybrali strom u rybníčku za DPS, vezmeme si ozdoby, kterými jste se vloni připojili k naší výzvě, aby mohly dělat radost nám všem i letos.

Velikonoční strom 2021

Prosíme vás, abyste se v parku neshlukovali. Pohybovali se jen individuálně tak, aby nedocházelo k porušování pravidel, která platí v současném stavu. 


Poděkování

Děkujeme vám všem, kteří jste se k naší výzvě připojili, bylo vás opravdu hodně. Na náš velikonoční strom jste přinesli spoustu krásných ozdob a kromě toho jste nazdobili jeden další strom a dva keře v zámeckém parku. Všechny ozdoby jsou již pečlivě uschovány a těšíme se, že nám všem udělají radost zase příště.









Komentáře