Čertovina u zámku 2021 - BUDE!


Srdečně vás zveme na naši akci Čertovina u zámku, která se koná 2.12.2021 od 18h v zámeckém parku u fotbalového hřiště v Hrušovanech nad Jevišovkou. Pro ty, kteří nejsou místní, doporučujeme autobusovou dopravu na zastávku VÚPP Lidická, která se nachází pár metrů od konání akce.



Zároveň s lítostí oznamujeme, že se letos čerti zámkem neproženou. Jejich pekelné království se totiž letos proměnilo ve staveniště, jak jsme vás informovali v tomto článku. Podstatou celé akce bude průvod čertů v zámeckém parku, opět se vynoří z temnoty, aby se za doprovodu pekelné hudby vydali vstříc hříšníkům. Co letos určitě nevynecháme je sladká odměna pro děti. Vše bude probíhat v souladu s aktuálními epidemiologickými opatřeními, takže se sladkosti budou rozdávat během průvodu, aby se zamezilo shlukování účastníků na jednom místě. Z tohoto důvodu také nebude součástí show ani divadelní vystoupení. Mrzí nás to, ale je to jediná možnost jak alespoň částečně zachovat "genius loci" našeho průvodu a přitom děti pobavit.


Za skvělou spolupráci děkujeme našim čertům, městu Hrušovany nad Jevišovkou a TJ Cukrovar Hrušovany nad Jevišovkou, moc si toho vážíme! 


Zároveň se obracíme na všechny, kteří mají naše akce rádi, ještě by se nám hodila nějaká ta korunka na sladkosti pro děti, budeme moc rádi, pokud přispějete, číslo našeho transparentního účtu je: 2901508118/2010, pro darovací smlouvu si neváhejte napsat na jsmesphz@gmail.com.

Za plakát děkujeme Barboře Švábové!







Komentáře